Bilförsäljare till BilPartner

 

Nu utökar vi vår säljkår och söker drivna lagspelare som vill sälja. Du måste ha tidigare erfarenhet av försäljning till privatpersoner, gärna från bilbranschen. Som bilförsäljare hos oss kommer du att arbeta med både nya och begagnade bilar. Du handhar hela säljprocessen, från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning.

Ditt främsta redskap för kundrekrytering är telefonen, men ett stort plus om du även har goda kunskaper inom social media. Du har ett högt driv, ett brinnande intresse för att göra affärer och har alltid nya affärsmöjligheter i åtanke. Du är initiativrik, självgående och serviceinriktad. Du trivs med självständigt arbete, men har ändå lätt att samarbeta kollegorna i säljteamet och bidra till god stämning. Du motiveras av att ständigt förbättra din prestation och att ständigt knyta nya affärskontakter. Vi älskar högt tempo, så du bör ha normalt blodtryck och gilla kaffe. Men du bör också veta att snabbt aldrig betyder opersonligt, och att enkelt aldrig betyder slarvigt.
Är detta jobbet för dig?

Skicka din ansökan med personligt brev och CV via e-post till ansok@bilpartner.se så snart som möjligt. Vi behandlar inkomna ansökningarna löpande, och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Frågor angående tjänsten? Kontakta marknads-och försäljningschef Ulf Schade 042-381158 / ulf.schade@bilpartner.se


Bilskadeansvarig

Nu söker vi en bilskadeansvarig till vår anläggning i Helsingborg.

Läs mer om tjänsten här: Bilskadeansvarig