finans

Finansieringen är en viktig del av varje bilaffär

Vi har stor erfarenhet av finansiering och sköter den åt dig vare sig du handlar nytt eller begagnat, privatbilslån eller företagsleasing. Eftersom vi har finansieringen i huset underlättar det för dig då du har din säljare som kontaktperson på företaget. Idag väljer många privatpersoner och  företag att finansiera sitt bilköp hos BilPartner Finans.

 

Enkelt, snabbt och flexibelt

När du köper bil hjälper din säljare dig snabbt och enkelt med finansieringen direkt på plats. Du väljer själv vilket upplägg som passar dig. Även under avbetalningsperioden kan det vara bra att kunna anpassa upplägget. Månadskostnaden på avbetalningen kanske behöver ändras under en period.

 

Betala inte allt kontant

Har du tänkt betala hela bilen kontant? Ibland kan det vara klokt att tänka om. Genom att lägga upp en del av köpeskillingen som en ”lagom” månadskostnad kan du välja att behålla en del av dina pengar till oförutsedda möjligheter eller utgifter. När du drygar ut köpesumman med ett litet billån i BilPartner Finans kan du köpa en något nyare bil och på så vis skjuta upp nästa bilköp.

Det kan faktiskt innebära att du i slutändan både får en säkrare och bättre bil samtidigt som du sparar pengar, trots räntan som tillkommer! 30% av räntan du betalar är avdragsgill i deklarationen och den får du tillbaka som skatteåterbäring.